Safe Strong Efficient - Haulerman

Haulerman-kuormanostimen käyttökohteita

Logistiikka ja tavarankuljetus

Kuljetus- ja jakeluyhtiön alle 300 kg kappaletavaratoimitukset saadaan tehokkaasti hoidetuksi kuorma-autoa kevyemmillä pakettiautoilla, joissa ei myöskään tarvita apumiestä. Kollit saadaan lastatuksi kuormatilan etuosaan asti ja puretuksi noin 1,6 m (Haulerman 300M) tai 2,1 m (Haulerman 300L) päähän auton perästä.

Kunnallistekniikan huolto

Kun kentällä on kuljetettavana, huollettavana tai vaihdettavana laitteita tai osia, jotka muuten olisivat hankalia käsitellä, kuormanostimella varustettu pakettiauto mahdollistaa tehokkaan ja kustannuksiltaan järkevän toiminnan. Esim. raideliikenteen rataverkoston huoltotoiminnassa pakettiauto kuormanostimineen mahtuu ajojohtimien alle, kun kuorma-auto ja isompi nosturi eivät mahdu.

Rakentaminen ja laiteasennukset

Rakennustyömailla tarvitaan monipuolista laitteistoa ja työkaluja, jotka ovat usein raskaita tai vaikeita nostettavia. Haulerman-kuormanostimen avulla työkoneiden, kuten esim. hitsauskoneen, lattian hionta- tai tasoituslaitteen, valokaapelien juotosaseman, betonimyllyn tai tasosirkkelin nostaminen onnistuu vaivattomasti lisäten työn tehokkuutta ja turvallisuutta.

Kenttähuollot

Yritysten, joiden toiminnan olennainen ja merkittävä osa on kentällä suoritettavat huolto- ja kunnossapitotoimet, huoltoautot varustetaan usein peräti liikkuvaksi korjausverstaaksi. Kun huoltoauto vielä varustetaan kuormanostimella, voidaan käsitellä esim. kaivoihin asennettuja pumppulaitteistoja tai kompressoreita, autojen moottoreita, tynnyreitä, varapyöriä, hydraulisylintereitä, akkuja tai vaikkapa perämoottoreita helposti.

Jokapäiväinen yleiskäyttö pakettiautossa

Monessa yrityksessä hoidetaan mitä moninaisempia tehtäviä pakettiautolla. Kun pakettiauto varustetaan kuormanostimella, hoituu hankalastikin käsiteltävien lastien, kuten esim. kaasupullojen, erilaisten materiaalilähetysten ja toimitusten lastaaminen ja purkaminen kuljettajan toimesta ilman apumiestä. Turvallisesti ja tehokkaasti.

Mihin Sinä käyttäisit Haulermania?

Etkö löytänyt näistä käyttökohteista Sinulle sopivinta? Haulerman-kuormanostinta voidaan käyttää erittäin moneen tarkoitukseen. Kerro meille, miten Haulerman voisi auttaa Sinua työssäsi tai arjessasi.

Tutustu Haulermanin ominaisuuksiin